Vitajte v našom plážovom
rezorte

U nás sa môžete tešiť na skvelé jedlo, nezabudnuteľné zážitky a jedinečné ubytovanie v mobilných domoch a glampingových stanoch.
Tento exkluzívny rezort sa nachádza na malebnom mieste pri vodnej nádrži Ružiná, ktorá je situovaná v srdci malebného regiónu Novohrad.

Región je známy svojou prírodnou krásou a pokojnou atmosférou, čo z neho robí ideálnu destináciu pre relaxáciu a únik od každodenného zhonu.

Rezort ponúka širokú škálu zážitkov a služieb, ktoré sú navrhnuté tak, aby splnili očakávania aj tých najnáročnejších hostí. Jedným z hlavných lákadiel je vynikajúca gastronómia.

Jedinečné ubytovanie v mobilných domoch a glampingových stanoch.

Naše mobilné domy sú moderne zariadené a plne vybavené všetkým potrebným na pohodlný pobyt. Glampingové stany zase kombinujú luxus s autentickou prírodnou atmosférou a sú ideálne pre tých, ktorí chcú zažiť niečo netradičné.

Mobilné domy & Glampingové stany

Mobilný dom

od 132€ / Noc

Glampingový stan

od 123€ / Noc

Vila Kotva

od 484€ / Noc

Miesto pre
vaše eventy

Mimo sezóny sú naše vnútorné priestory ideálne na oslavy, teambuildingy či vianočné večierky s kapacitou až 30 osôb

Aj mimo hlavnej sezóny má náš rezort čo ponúknuť. Vnútorné priestory našich zariadení sú ideálne pre rôzne druhy spoločenských akcií, ako sú oslavy, team buildingy či vianočné večierky. Naše priestory sú navrhnuté tak, aby boli flexibilné a dokázali sa prispôsobiť rôznym potrebám našich klientov. S kapacitou 30 ľudí sú ideálne pre menšie, intímnejšie udalosti. Sme pripravení vám pomôcť s organizáciou a zabezpečiť, aby vaša akcia prebehla bez problémov a bola skutočne nezabudnuteľná.

Potrebujete extra relax?

Pre tých, ktorí hľadajú extra pohodlie, ponúkame VIP zónu s obrovskou jacuzzi a plážovými posteľami, kde si môžete dopriať skutočný relax.
Ubytovanie
0
Kapacita terasy​
0
Kapacita vnútorných priestorov​
0

Zážitková
gastronómia

Hlavnou atrakciou nášho vonkajšieho priestoru je bezpochyby náš grill.

Okrem klasických grilovaných pokrmov sa naši kuchári neboja experimentovať a pravidelne prichádzajú s novými, inovatívnymi receptami. Tieto špeciality sú často inšpirované medzinárodnou kuchyňou, čo našim hosťom umožňuje ochutnať chute z celého sveta bez toho, aby museli opustiť pohodlie našej reštaurácie.

Atmosféra v našom vonkajšom priestore je neopakovateľná. Jemná hudba v pozadí, príjemné osvetlenie a vôňa grilovaných pokrmov vytvárajú dokonalé prostredie pre romantickú večeru, priateľské posedenie alebo rodinný obed. Naši hostia si môžu vychutnávať svoje jedlo pri pohľade na západ slnka alebo pod hviezdnatou oblohou, čo ešte viac umocňuje celkový zážitok.

Chcete byť vždy v obraze?

Sledujte nás a buďte tí prví, ktorí sa dozvedia o našich najnovších prírastkoch, špeciálnych ponukách a exkluzívnych pohľadoch do zákulisia. 🛍️✨